Konsert 27. september 2019

Vi i PicoCanto skal igjen få lov til å kore på konserten til Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk i Immanuels kirke 27.9.2019:
In Memory of Elvis Gospel vol.2

BILLETTER I HALDEN:
https://www.ticketmaster.no/event/in-memory-of-elvis-gospel-vol2-billetter/595193

Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk fortsetter suksessen etter den eventyrlig mottakelsen de fikk i 2018! Nærmere 80 konserter og utelukkende strålende omtale i media.
Tidlig ble det bestemt at det ville bli en oppfølger og fra september 2019 er det klart for “In Memory of Elvis Gospel – vol.2”.
Elvis spilte inn 79 gospel sanger i sin karriere. 24 av disse var med i den første gospel konserten. Flere av disse vil bli erstattet med nye sanger når The FAB-3 med band, blåsere og et lokalt kor vil gi publikum en ny gåsehud opplevelse! Var du blant de som opplevde “In Memory of Elvis Gospel” vil “vol.2” være verdt å få med seg. Vi garanterer en minst like magisk opplevelse som sist – med mange nye sanger.
Koret PicoCanto fra Halden medvirker på flere av sangene på konserten i Halden. I halvannen time blir det et gjenhør med en rekke kjente sanger fra hans innspillinger!

Sjekk ut facebooksiden til ELVIS forever.